Magjite e rrezikshme

Faqja 1 e 2 1, 2  Next

Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 22.07.10 15:03

Magjite e rrezikshme

magji - Magjite e rrezikshme Articl10

Verejte:Keto rituale magjike jane te perkthyra dhe nuk jane produkt i imi.
Ju kisha propozuar qe te mos i provoni asnjehere.


Njerezit me paragjykime duhet te qendrojne larg nga ketu ata vetem do te tronditen ne kete erresire.Ketu ka rituale te magjise se zeze dhe jane shum te rrezikshme dhe me pasoja te medha.Kini kujdes qe te ndiqni udhezimet sipas menyres se pershkruar.

Cdo ritual do të kthehet në disavantazh tuaj, konfuzion dhe shkatërrimin total, në të kundërtën, duhet ndjekur udhëzimet me përpikmëri.

Së fundi unë duhet të përmende se këtu asgjë nuk është shkruar për njerëzit skeptik dhe nuk do ti ndihmojë ata.


EMRAT ME FUQI MAGJIKE

Jane emra te cilet kane fuqi magjike,fuqia e tyre rrjedh ose nga perendia ose nga djalli.

Shqiptimi i ketyre emrave te jepe fuqi magjike dhe te jep pushtet mbi nje trup te caktuar.

Kujdes:keta emra kane fuqi mbinatyrore

Keta jane emrat:

Abac, Achides, Achilla, Adam, Adonai (ADNY), Agios, Agia, Agnon, Aldal, Alpha, Asmoedeas, Aumgn, Beroth, Buseeognation, Cados, Craton, Delgaliel, Derisor, Destatur, Diaton, Ehyeh, El, Oristan El, Eloa, Elohim, Emmanuel, Gabriel, Gomeh, Guthae, Guthor, Hain, Havayoth, Helim, Hilay, Hudac, lat, Ischyros, Isis, Zoti, Laaval, Ledieha, Lendiction, pel, m, Maton, Melekh, Mesia, Metatron, Michael, Milia, Monachiel, Muriton, të Veriut, ob, Omega, Panthon, Pentessaron, Radisha, Raphael, Ruach, Sabaoth, Sadai, Sechiel, Shaddai, Sibylla, Sifton, Sorthie, Sorthios, Sorthis, Tegra, Tetragrammaton, Tistator, Uriel, Venibbeth, Uuf dhe Yod Ai Vaut Ai (YHVH).


INSTRUMENTET PER TE THIRRUR SHPIRTERA

Shkopi magjik eshte njeri nder instrumentet i cili eshte simbol i autoritetit.Ai është një armë e rëndësishme dhe simbol i pushtetit suprem.

Shkopi magjik duhet te jete me ngjyre te kalter dhe pa dege i drejt pra.Nje shkop magjik duhet te behet nga pemet e varrezave per shkak se pema e varrezave eshte simbol i vdekjes.

Shkopi magjik duhet te ndertohet ne mesdite ne diten e merkure,ndersa mbi shkop duhet te vendosen keto shkronja.

magji - Magjite e rrezikshme Rod10

Qe ky shkop magjik te jete i vlefshem pasi qe te shkruhen shkronja ne shkop duhet te thuhen edhe disa fjale magjike,por une nuk do i tregoj ato kam frike nga kureshtja juaj.


THIKA MAGJIKE

Thikat e magjistareve thuhet se jane te pajisura me prona magjike.Ajo eshte perdorur per perpilimin e rrethit magjik me tekste magjike.

Ajo ka gjithmone simbole magjike apo shkronja te shkruara ne njeren ane te thikes,qe shpesh jane edhe te dekoduara si kjo p.sh.

magji - Magjite e rrezikshme Sword10


RRETHI MAGJIK

Format e rrethit nuk jane gjithmon te njejta por ato dihet te perputhen me rendin shpirteror ku edhe ashtu duhet te quhet.

Para marrjes se nje rrethi ajo duhet te konsiderohet ne te kohe te vitit,ne ate dite,dhe ne ate ore,qe ju te beni rrethin shpirteror.

Poashtu duhet ditur edhe shenja yjore dhe rajoni i shpirtit qe doni ta therrisni.

Keto jane disa rrethe magjike shpirterore:

magji - Magjite e rrezikshme Circle10
Rrethi magjik i shekullit te 16.

magji - Magjite e rrezikshme Circle11

Shembulli i nje rrethi magjik.

magji - Magjite e rrezikshme Circle12

Shembulli i nje rrethi magjik nga Goetia me trekendesh magjik jashte rrethit,ne te cilin shpirti duhet te paraqitet.


THIRRJE SOLEMNE

1.Thirrje solemne për djall

Afërditë, Ouyar, Chameron, Aliseon, Mandousin, Premy, Oriet, Naydrus, Esmony, Eparinesont, Estiot, Dumosson, Danochar, Casmiel, Hayras, Fabelleronthon, Sodirnot, Peatham, vijnë, Afërditë. Amen.

2.Thirrje solemne për Astaroth

Astaroth, Ador, Cameso, Mareso Valluerituf, Lodir, Cadomir, Aluiel, Calniso, Tely, Pleorim, Viordy, Calmiron Meus, Noard, Nisa Chenibranbo Calevodium, Brazo, Tabrasol, Eja, Arastoth. Amen.

3.Thirrje solemne për Beelzebuth

Beelzebuth, djall, Madilont, Solymo, Saroy, Ameclo, Segrael, Praredun, Adricanorom, Martiro, Timo, Cameron, Phorsy, Metosite, Prumosy, Dumaso, Elivisa, Alphross, Fubentronty, Eja, Beelzebuth. Amen.


THIRRJE PER LIRIMIN E SHPIRTIT
(Per largimin e tij)

O shpirt (emri i shpirtit),nese ke zell pergjigju kerkesave te mia,une jam posht teje dhe kerkoj te largohesh prej meje,pa demtim njeriu.

Largohu kur une te them dhe ti do jesh i gatshem te vish kur te therras (pastaj beni nje shenje magjike).

Une te them te largohesh se prap do tet therras e deri sa te vije ajo kohe le te mbreteroj paqja midis meje dhe teje.
Amen


THIRRJA E NJE SHPIRTI NGA VARRI

magji - Magjite e rrezikshme Dee_ke10

Ne rrethana normale te vdelurit nuk kthehen si fantazma,ata kthehen sepse kane nje arsye te vecant.

Nga kjo rrjedh se në qoftë se një person, që jeton dëshiron të krijojë komunikim me të vdekurit në kushtet e tij, me fjalë të tjera, të thërrasë një shpirt nga vendi i fundit i tij prehjes në kundërshtim me dëshirat e tij, është e nevojshme instituti paraparak me perpunim magjik,i cili ofron sigurimin duke u bere viktime e fantazmave dhe zemerimit te tyre.

Pervec tjerash shpirti i thirrur mund te jete vetem nje demon i maskuar dhe asgje tjeter.

Varreza e magjive te zeza eshte nje dege e specializuar dhe nje teknik e vecant.

Ne oret e mesnates duhet te shkojm dhe te qendrojm para nje varri,duke bere keto rituale.

Thuaj:"Rritja e te vdekurit te vij me mua".

Shpirti fillon e qan nga varri.

Pastaj thuaj shum here:"ego te peto et uidere queo!" ...

Per te hedhur posht te vdekurin thuaj:

"Kthehu në Mbretërinë e zgjedhur!"

Magji e zezë është praktikuar nga John Dee dhe Edward Kelley. Ka të shtypura të vjetëra që përshkruajn asistentin Dr John Dee e, Edward Kelley, duke qëndruar në një varrezë, duke mbajtur një shkop magjik dhe leximi nga një libër i parashikuar, ndërsa asistenti i tij ndriçon në skenën me makabre ne mesnatë me një pishtar të ndezur fort. Në dritën mund të shihet një kufomë e ngurtë e sapo-ringjallur në qefin e saj. Të dy magjistarët kanë marrë masë paraprake e kane vendosur veten në qendër të një rrethi magjik, shkruar me emrat e disa engjëj mbrojtës "Raphael, Rael, Miraton, Tarmiel dhe Rex".

Përdorimi i kufomave si përbërës është i lidhur ngushtë me magji e zezë, dhe është një nga teknikat më të mira të njohur në magji. Vdekja nga dhuna, apo ndonjë shkëputes i parakohshme i jetës, rrit vlerën magjike te mishit të njeriut, sepse ajo pastaj mund të supozohet të përmbajë një element te vitalitetit unconsumed brenda tij.

Për të deklaruar se magjia e zezë e tipit të vjetër është krejt e vdekur ndoshta do të ishte e parakohshme. Panumërueshëm varrezave ende zhvillohet.


Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 22.07.10 15:14

PIKTURAT E DEMONEVE NGA GOETIA

Ilustrimet janë nga Collin de Plancy,(1863)

magji - Magjite e rrezikshme Agares10
Agares

magji - Magjite e rrezikshme Amon10
Amon

magji - Magjite e rrezikshme Barbat10
Barbatos

magji - Magjite e rrezikshme Buer10
Buer

magji - Magjite e rrezikshme Eligos10
Eligos

magji - Magjite e rrezikshme Ipos10
Ipos

magji - Magjite e rrezikshme Naberi10
Naberius

magji - Magjite e rrezikshme Astaro10
Astaroth

magji - Magjite e rrezikshme Foras10
Foras

magji - Magjite e rrezikshme Furfur10
Furfur

magji - Magjite e rrezikshme Asmoda10
Asmoday

magji - Magjite e rrezikshme Amdusi10
Amdusias

magji - Magjite e rrezikshme Andras10
Andras

magji - Magjite e rrezikshme Aim10
Aim

magji - Magjite e rrezikshme Haures10
Haures

magji - Magjite e rrezikshme Balam10
Balam

magji - Magjite e rrezikshme Alloce10
Alloces
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Fuqia Seals

Mesazh  Fikrro prej 22.07.10 15:29

(Nga mrekullia e Librit "Dr Johannes Fausti dhe Wonder "ose "Korbi Zi"ose i quajtur edhe "detyrim trefishtë i Ferrit")

Vula e meposhtme ndihmon emocionet tuaja dhe trupin tend.

Ghendenni nje vule prej ari ne diten e diel para se te dal (lind) dielli.

-Ju do te fitoni ne cdo gje.
-Gjithkush do tua kete friken.
-Kjo vule mund tju beje te padushem kur ate e veni mbi veten tuaj,para vulen posht e vizatoni ne gdhendjen e arit.

Kjo eshte vula:
magji - Magjite e rrezikshme Faust110

Ekziston nje tjeter vule e cila mund te lidh dhe te detyroj te bejne cfare ti do shpirterat e tmerrshem.

Kjo behet nese gdhendeni nje vule ne argjend duke e vene ne nje thesar (vend te vlefshem),kjo ua mundson poashtu edhe rritje ekonomike.

Kjo është vulën më efuqishme që ndonjëherë ju do të gjeni:

magji - Magjite e rrezikshme Faust210
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Sherimi me ane te ''ABRACADABRA''

Mesazh  Fikrro prej 22.07.10 15:45

Shkruani ne nje cope leter keshtu:

ABRACADABRA
ABRACADABR
ABRACADAB
ABRACADA
ABRACAD
ABRACA
ABRAC
ABRA
ABR
AB
A


Ia vereni personit te semur rreth qafes dhe personi i semure shume shpejt do te sherohet.

Kujdes kjo eshte magji e zeze!
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Demonet e magjistareve nga Geotia!

Mesazh  Fikrro prej 23.07.10 16:58

Ketu jane te paraqitura sekretet e magjistareve se si ata komunikojn me demonet e tyre e bejne kinse magji pasi qe edhe dihet magjistaret kane komunikim me demonet keta jane nder ata,lexojeni per secilin qellimin e tyre edhe pse shum kane qellime te perbashketa.

Thuhen se jane shpirtera te keqinje por,jo jane demone shpirterat e keqinje nuk ekzistojn por jane demonet qe paraqiten kinse si shpirta te keqinje.


Nese keni ndermend te therrisni ndonje shpirt te keq (shpresoj te mos provoni asnjehere),ju duhet te dini vulen per kete fryme te cilat terheqin shpirterat e keqinj gjate ritualit.

Figurat e meposhtme tregojn fyrmat e liga nga Geotia:

Bael

magji - Magjite e rrezikshme Bael10

Ai shfaqet ne forma te ndryshme here si mace,here si ndonje shtaze e papare,ose si nje burre,nganjehere ne te gjitha keto forma.Ai flet,ky eshte karakteri i tij dhe nuk mund ta sundosh mos prit tet beje homazhe,eshte i rrezikshem.


Vassago

magji - Magjite e rrezikshme Vassag10

Ky shpirt (fryme) eshte i mire,detyra e tij eshte qe te tregoj te kaluaren,dhe te zbuloj gjerat e fshehta ose te humbura.


Marbas

magji - Magjite e rrezikshme Marbas10

Ai pergjigjet me te vertet,gjene gjerat e fshehura ose te humbura.Ai poashtu mund te ndryshoj njerezit ne forma tjera.


Amon

magji - Magjite e rrezikshme Amon11

Ai tregon gjerat e kaluara dhe ato qe do te vijne.Ai gjithashtu nxit grindjet ne mes njerezve apo miqve.


Paimon

magji - Magjite e rrezikshme Paimon10

Kjo fryme mund te mesoj gjithqka rreth Shkencave te Arteve,dhe gjera te tjera te fshehta te padegjuara me pare.Ai i bindet dhe i nenshtrohet cdo njeriu qe e krijon,te mbetet vetem ti thuash urdhera.


Gusion

magji - Magjite e rrezikshme Gusion10

Edhe ky te tregon gjithqka te kaluaren e deri te e ardhmja,dhe jep pergjigje ne te gjitha pyetjet tua.Te jep miqesin ''nderin dhe dinjitetin''.


Beleth

magji - Magjite e rrezikshme Beleth10

Ai eshte shum i zemeruar ne daljen e tij te pare,ai qe guxon ta therras peson ekzorcismin e tij.Kur ta therrasesh ate duhet te vendosemi ne rrethin magjik perndryshe te shqyen,po nuk mundi ta depertoj rrethin tend ai behet i nenshtruari yt dhe do te jete nen komanden tende.


Eligos

magji - Magjite e rrezikshme Eligos11

Ai zbulon gjera te fshehura,sidomos te ushtaret dhe luftetaret tregon fshehjen e tyre ose te tregon ku te fshihesh qe te mos gjejne.Ai poashtu fut ne mes njerezve dashuri pakuptim.


Botis

magji - Magjite e rrezikshme Botis10

Edhe ky si te tjeret tregon te kaluaren dhe te ardhmen dhe fut armiqesi ne mes miqeve.


Sallos

magji - Magjite e rrezikshme Sallos10

Ai fut dashurin te garve te martuara per burra tjere,dhe burrave te martuar me grate tjera.


Marax

magji - Magjite e rrezikshme Marax10

Ai bene qe burrat te keni njohuri te madhe ne Astronomi, te jete i menqur dhe i ditur rreth Astronomise.


Glasya-Labolas

magji - Magjite e rrezikshme Glasya10

Ai eshte fryme e ditur dhe eshte shkrimtar i gjakderdhjes dhe vrasjes.Te tregon gjera te kaluara,te tashem,dhe ato gjera qe vijne.Ai fut urrejtje ne mes miqeve dhe kundershtarve.Ai mund te beje nje burre te padukshem.


Ronoue

magji - Magjite e rrezikshme Renove10

Ai te meson Artin e Retorikes dhe eshte i mire si rob i yti.Jep njohuri per gjuhe,favorizon mikun tend si armik.


Forneus

magji - Magjite e rrezikshme Forneu10

Ai meson burrat si te bejne mrekulli,meson edhe ky Artin e Retorikes,te tregon njohuri per gjuhen dhe te bene kundershtar me dike.


Asmoday

magji - Magjite e rrezikshme Asmoda11

Ai te jep unaza virtyte,te meson Artin Aritmetik,Astronomin,Gjeometrin etj.Ai jep pergjegje te plote ne kerkesat tuaja.Ai eshte i pathyeshem,eshte tregues poashtu edhe i thesareve te fshehura (gjerave me vlere te fshehura).


Furfur

magji - Magjite e rrezikshme Furfur11

Ai shkakton percarje ne mes Gruas dhe Burrit.Ai mund te shkaktoj bubullima dhe shperthima duke sjell keshtu stugi te madhe.Ai jep pergjegje te vertet te dy gjerave hyjnore.


Phenex

magji - Magjite e rrezikshme Phenix10

Ai eshte nje poet i mire dhe i shkelqyer,dhe eshte i gatshem per ti kryer kerkesa tuaja.Ai shpreson te kthehet ne jete pas 1200 vjetesh.


Malphas

magji - Magjite e rrezikshme Malpha10

Ai mund te ndertoje shtepi dhe kulla te larta,mud te realizoj cdo deshir tuajen.Ai ka njohuri per miqte dhe armiqte tuaj.Kujdes ai edhe sakrifikon por edhe eshte mashtrues i madh.


Focalor

magji - Magjite e rrezikshme Focalo10

Qellimi i tij eshte per te vrare burra,per te permbysur anije.Ai ka fuqi mbi ererat dhe detet,por ai nuk demton njeri nese dikush nuk e urdheron.Ai gjithashtu shpreson te kthehet ne jete pas 1000 vjetesh.


Sabnock

magji - Magjite e rrezikshme Sabnoc10

Ai poshtu nderton kulla te larta deri edhe qytetet te medha.Gjithashtu mund te shkaktoj tek burrat plage te cilat me vone kalben.Ai mund te shkaktoj tek nje familje e tere Ekzorcizem.


Vine

magji - Magjite e rrezikshme Vine10

Ai zbulon te fshehtat,shtrigat dhe magjistaret.Paraqet gjerat qe do te vijne dhe qe po shkojne.Ai poashtu shkakton Ekzorcizem dhe stuhi te medha.


Vual

magji - Magjite e rrezikshme Vual10

Ai bene qe Gruaja te dyshoj ne burrin e vet duke shkaktuar ndarjen ne mes tyre.Tregon te tashmen,te ardhmen,dhe te kaluaren.Ai ka fuqi te fshehta.


Crocell

magji - Magjite e rrezikshme Crocel10

Ai shakton Ekzorcizem dhe paraqet nje zhurme te madhe te pashpjegueshme,zhurme kjo qe i perngjan Ujvarave te medha.Edhe ky ka fuqi misterioze.


Balam

magji - Magjite e rrezikshme Balam11

Ai flet me nje ze te ngjizur,duke dhene pergjegje te sakta per te tashmen,te kaluaren dhe te ardhmen.Ai krijoi burra te padukshem per qellimet e tija.Qellimet e tija jane te Mbrehta.Shpejt do ta perktheje edhe trefishin e demoneve tjere qe nuk jane permendur ketu.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  boni prej 23.07.10 20:43

me thuaj ato fjalet magjike qe thuen me ane te shkopit.
avatar
boni

1


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 23.07.10 21:02

Me vjen keq por ato fjale nuk do te publikohen, mjafton te dime cfaret eshte dhe pse behet ai shkop magjik.
Kaloni mire.

Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Demonet e magjistareve nga Geotia! II

Mesazh  Fikrro prej 29.07.10 14:38

Figurat e meposhtme tregojn fyrmat e liga nga Geotia:


Agares
magji - Magjite e rrezikshme Agares11

Ai meson gjuhe aktuale,ai gjtihashtu ka fuqi per te shkaterruar dy shpirtera te kesaj bote.Ai gjithashtu mund te shkaktoj nje termet te fuqishem.ai ka virtyte


Samigina
magji - Magjite e rrezikshme Samigi10

Ai shfaqet ne forme njeriu,pastaj edhe ne forme njeriu,ai ndryshon sipas kerkeses se mbizoteruesit te tij.Ai flet me nje ze te ngjizur.Ai ruhet mbi 30 religjione.Ai gjithashtu u jep llogari te vdekurve qe kane vdek me mekate.


Valefor
magji - Magjite e rrezikshme Valefo10

Ai te behet nje familjar i mire,por kujdes eshte nje vjedhes i mire.


Barbatos
magji - Magjite e rrezikshme Barbat11

Ai u jep kuptim zerave qe kendojn zogjeve te ndryshem,ai poashtu leh edhe si qen.Ai gjen thesaret e fshehura dhe gjerat e fshehura.Ai poashtu e pozicionon mbizoteruesin e vet ne pushtet.


Buer
magji - Magjite e rrezikshme Buer11

Ai meson filozofi morale dhe natyrore,ai ka vyrtyte bimore.


Sitri
magji - Magjite e rrezikshme Sitri10

Ai ua fut ne koke burrave dhe garve dashurin (deshiren) per zhveshje.


Leraje
magji - Magjite e rrezikshme Leraje10

Ai shkakton luftera te medha,ne kohet me te vjetra keto luftare i ka shkaktuar me shtiza dhe shigjeta.


Zepar
magji - Magjite e rrezikshme Zepar10

Ai ua shton grave she burrave epshin per te bere dashuri,ai gjithashtu shkakton shterpen te grate.


Bathin
magji - Magjite e rrezikshme Bathin10

Ai ka vyrtyte per gure te cmuar,ai poashtu mund te beje zhdukjen e burave prej nje vendi dhe duke i shfaq ne nje vend tjeter.


Purson
magji - Magjite e rrezikshme Purson10

Ai di gjera te fshehura,ai tregon te kaluaren te ardhmen dhe te tashmen.Ai gjithashtu ka fuqi qe trupin e njeriut ta ngrit ne ajer.Ai eshte ''familjar'' i mire.


Ipos
magji - Magjite e rrezikshme Ipos11

Ai i di te gjitha te tashme te kaluaren dh te ardhmen.Ai krijon burra te guximshem dhe te fuqishem.


Naberius
magji - Magjite e rrezikshme Naberi11

Ai krijon burra dinak,sidomos ne Artin e Retorikes.Ai humb nderin e njerezve.


Bune
magji - Magjite e rrezikshme Bune10

Ai flet me nje ze te lart dhe te lezetshem.Ai nderron vendet e te vdekurve dhe fut shpirtera te jetojn ne te.Ai i jep njeriut (mbizoteruesit te tij)pasuri.Ai jep pergjigjet qe ti kerkon.


Berith
magji - Magjite e rrezikshme Berith10

Ai jep pergjegje te verteta per te ardhmen te tashmen dhe te kaluaren.Ai duhet te perdoret duke u mbrojtur ne rrathe magjik.Ai mund te shendrrohet ne te gjitha metalet besa edhe ne ari.Ai flet shum qart.


Foras
magji - Magjite e rrezikshme Foras11

Ai u jep kuptim meshkujve se si mund te zoterojn mbi magjin dhe si ta mesojn ate.Nese deshironi ai mund tju beje te padushem dhe te jetoni shum gjate.


Gäap
magji - Magjite e rrezikshme Gaap10

Ai u jep familjeve mbajtjen e magjive te ndryshme,pergjejget ne te ardhmen te kaluaren dhe te tashmen.Ai mund te kryej dhe te ri-kryej burrat shum shpejt duke i kenaqur me ekorcizem.


Marchosias
magji - Magjite e rrezikshme Marcho10

Ai eshte nje luftetare i forte,ai eshte i rendit te dominoje.


Halphas
magji - Magjite e rrezikshme Halpha10

Ai flet me nje ze te ngjizur.Ai jep municione te armeve duke i derguar ne vende te caktuara.


Räum
magji - Magjite e rrezikshme Raym10

Synimi i tij eshte per te vjedhur thesare te caktuara dhe per ti derguar tek mbizoteruesi i vet.Ai shkaterron qytete te tera ai poashtu shkakton urrejtej ne mes miqeve dhe ndarje te dashuruarve.


Vepar
magji - Magjite e rrezikshme Vepar10

Ai eshte qeverises i ujevarave,udheheqe anijet e ngarkuara me arme dhe municione.Me kerkese te ekzorcizmit te tij ai mund te shkaktoj stuhi te fuqishme ne dete.Ai gjithashtu bene qe burrat te vdesin per tre dite me plage te renda.


Shax
magji - Magjite e rrezikshme Shax10

Qellimi i tij eshte te largoj shikimin,degjimin dhe te kuptuarit e ndonje gruaje apo ndonje burri.Ai vjedh te holla te pasurve dhe mbreterive,ai pretendon te kthehet edhe 1200 vjet.Ai shkakton ekzorcizem edhe te njerezit edhe te kuajt.Qe ai te komandohet duhet nje tringlet ne forme te shkronjes O,ndryshe ai te mashtron te genjen dhe ne fund te vret,eshte shum i rrezikshem.


Bifrons
magji - Magjite e rrezikshme Bifron10

Qellimi i tij eshte te mesoj Astrologji,Gjeometri dhe Arte e Shkenca te tjera.Ai meson vyrtytet e gureve te cmuar.Ai nderron organet e te vdekurve me te vdekurit e tjere.


Haagentie
magji - Magjite e rrezikshme Haagen10

Ai meson burrave gjera te ndryshme si dhe si ti shendrroj ata ne ari.Ai u meson se si ta bejne ujin vere dhe veren uje.


Furcas
magji - Magjite e rrezikshme Furcas10

Ai vetem meson Artet e Filozofis,Astrologjise,Retoriken,Piromancen ne menyre te perkryer.


Camio
magji - Magjite e rrezikshme Camio10

Ai eshte nje Disputer i mire.Meson burrat se si te bejne zhurmen e zogjve,qeneve,ujvarave dhe te krijesave te tjera.Ai jep pergjegje te verteta per gjerat qe vijne.Ai i takon rendit te Engjejve ruhet mbi 30 religjione internacionale.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Djalli dhe Shtate Mekatet vdekjeprurese!

Mesazh  Fikrro prej 29.07.10 14:55

Disa demoniologe hartuan hiarkine e demoneve te shoqeruar nga pushteti qe provokojne njerezit per te kryer shtate mekatet vdekjeprurese.

magji - Magjite e rrezikshme K-sata10

Ato jane:

1.Aferdit-Krenari
2.Pasuri-Koprraci
3.Thurje-Shthurje
4.Satan-Zemerim
5.Djall-Lakmi
6.Vigan-Zili
7.Zgjuarsi-Pertaci
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Gjykata Engjellore!

Mesazh  Fikrro prej 29.07.10 15:04

Gjykata Engjellore perbehet nga 9 gjera secila nga 3 hirearki.
Ata ne fillim ishin engjej qe pastaj u shendrruan ne shejtan,tash jane ish-Engjej.

magji - Magjite e rrezikshme T1036210

Hirearkia e Pare:

-Seraphim
-Kerubinet
-Shtreterit


Hirearkia e dyte:

-Dominions
-Principatat
-Kompetencat

Hirearkia e Trete

-Virtytet
-Archangles
-Engjejt
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  The-Moon prej 29.07.10 19:32

Te lutem nese i keni vendosur keto ketu, a ben ta di se si mundem ta perdori ndonjeren prej ketyre vulave.
The-Moon
The-Moon

14


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 29.07.10 23:07

The-Moon shkruajti:Te lutem nese i keni vendosur keto ketu, a ben ta di se si mundem ta perdori ndonjeren prej ketyre vulave.


The moon degjom keto jane te rrezikshme besom, secila vule eshte nje djall pa marr parasysh qellimin e saj.
Nese nuk te tregoj e beje per te miren tende dhe do te ndihesha tmerresisht keq po tju ndodhte dicka.
Keto i publikoj qe te dini me shume per jeten e magjise dhe tmerret qe ajo ka, jo per ti perdorur ato.
Besom qe smundem!
Te pershendes
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  univers-101 prej 30.07.10 19:46

The-Moon shkruajti:Te lutem nese i keni vendosur keto ketu, a ben ta di se si mundem ta perdori ndonjeren prej ketyre vulave.

The Moon qe te therrasesh njeren prej ketyre vulave duhet te jesh nje mjeshter i vertet ne artine e magjise se zeze te kesh njohuri te shumeta se si te mbrohesh nga rreziku kur te therrashesh vulen sepse nuk je duke thirrur nje njeri qe e ndalon me force fizike prandaj nuk duhet qe te dime me shume se sa na takon mjafton te njohim rrezikun nga to.
univers-101
univers-101

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  The-Moon prej 30.07.10 19:58

faliminderit per keshillat e mira

faliminderit

The-Moon
The-Moon

14


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Magjite e Rezikshme

Mesazh  stilisti prej 02.08.10 16:34

Ju lutem explorues a mund te na ndihmoni me disa fjale magjike qe mund ti therasim kto vula dhe te mbrohemi nga to njekohesisht? ju lutem na tregoni ose me dergoni nje sms personalisht mos e refuzoni kerkesen time pasi jam i apasionuar te mesoj magjine e zeze dhe ate te bardhe.ju faleminderit.
stilisti
stilisti

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty jakud linda

Mesazh  jakud linda prej 08.08.10 13:42

Do te doja tju njihja zoti friko nuk e di pse po mendoj se me duhet te takoj patjeter nje magjistar .
a mund te me jepni adresen tuaj te email-it ju lutem ?
Do ishte kenaqesi e jashtzakonshme tju njihja .
jakud linda
jakud linda

8


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 08.08.10 13:59

jakud linda shkruajti:Do te doja tju njihja zoti friko nuk e di pse po mendoj se me duhet te takoj patjeter nje magjistar .
a mund te me jepni adresen tuaj te email-it ju lutem ?
Do ishte kenaqesi e jashtzakonshme tju njihja .


I nderuar nuk jam une nje magjistar,sidoqoft emailin do ta dergoj ne mesazh privat.
Edhe une do kisha kenaqesi tet njihja...
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Magjite e Rezikshme

Mesazh  stilisti prej 08.08.10 17:51

Zoti Firrko a mund tme trgosh disa nga fjalet qe perdoren per te thirur keto vula?mos u shqetesoni shume per ne sepse perderisa ne i kerkojme vete! Ti dime ato mos na ndalo ju lutemi na trego disa nga fjalet une po te le adresen e msn time.marjo1985@hotmail.it me shkruani ketu ju lutem Me respekt te falenderoj.
stilisti
stilisti

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Demonet e magjistareve nga Geotia! III

Mesazh  Fikrro prej 16.08.10 12:33

Ja edhe disa vula te reja me demonet e tyre.

Figurat e meposhtme tregojn fyrmat e liga nga geotia:


Murmur
magji - Magjite e rrezikshme Murmur10

AI meson filozofon dhe gjithashtu eshte edhe kufizues i shpirterave.Vdekja vjen permes ekzorcizmit te tij,ku ekzorcimi i tij ploteson edhe ndonje deshire nese do.


Gremory
magji - Magjite e rrezikshme Gremor10

Synimi i tij eshte te tregoje te ardhmen,te tashmen dhe te kaluaren,dhe gjerat e fshehura (humbura).Ai shkakton dashurin ne mes grua-grua,burri-burri,nje te riu-nje te vjetri etj...


Orias
magji - Magjite e rrezikshme Orias10

Ai meson Astrologjin dhe te jep kuptimin e tyre,ai transofrmon burrat ne diqka tjeter.Ai gjithashtu fut armiqesi ndermjet miqeve te mire.


Zagan
magji - Magjite e rrezikshme Zagam10

Ai bene burrat e mbrehte.Ai e shendrron veren ne uje,gjakun ne vere,dhe ujin ne vere.Ai mund te shendrrohet edhe ne monedhe,dhe gjithqka qe ka te beje me metalin.Ai eshte nje genjeshtar i mire dhe i menqur.


Andras
magji - Magjite e rrezikshme Andras11

Ai mbledh urrejtje dhe shkaterrim.Personi qe merr ekzorcizmin e tij mund te vras personat afer dhe miqte e familjaret e vet.


Andralphus
magji - Magjite e rrezikshme Andrea10

Ai meson Gjeometrin ne menyre te perkryer.Ai po ashtu meson cdo gje qe ka te beje me Astrologjin.Ai mund te shendrrohet edhe ne njeri qe i perngjan nje zogu.


Amdusias
magji - Magjite e rrezikshme Amduci10

Ai strehe e ka pemen,eshte nje keshilltar i mire familjare,ku ne gjith ate familje mund te shkaktoje nje ekzorcizem te tmerrshem.


Decarabia
magji - Magjite e rrezikshme Decara10

Ai eshte ndihmues i mire per te gjetur zogj te vecant,per te gjetur gure te cmuar.Ai shkakton ekzorcizem edhe te zogjet,te cilet pastaj behen te rrezikshem.


Se shpejti edhe 8 vula te tjera te reja.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Shenjat Satanike (djallezore)!

Mesazh  Fikrro prej 16.08.10 12:46

Me poshte jane te paraqitura disa shenja qe kane te bejne me djallin,ato perdoren shum ne thirrjen e Demoneve nga geotia:

magji - Magjite e rrezikshme Pent2510

magji - Magjite e rrezikshme Satani10

magji - Magjite e rrezikshme Images11

magji - Magjite e rrezikshme Ymbol_10

magji - Magjite e rrezikshme Sa710

magji - Magjite e rrezikshme Images12

magji - Magjite e rrezikshme Goathead3

magji - Magjite e rrezikshme Baphomet11

magji - Magjite e rrezikshme BwSatan555

magji - Magjite e rrezikshme Satani10

magji - Magjite e rrezikshme Sigil1

magji - Magjite e rrezikshme 1
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Demonet e magjistareve nga Geotia! IV

Mesazh  Fikrro prej 16.08.10 19:29

Ja dhe pjesa e fundit e demoneve nga Goetia.

Figurat e meposhtme tregojn fyrmat e liga nga geotia:

Orobas
magji - Magjite e rrezikshme Orobas10

Synimi i tij eshte te tregoj te tashmen te kaluaren dhe te ardhmen,dhe per te dhene arsye per kundershtaret armiqe te perbetuar.Ai jep pergjegje te vertete teologjike rreth krijimit te botes.Ai sa i perkete ekzorcizmit eshte shum besnik,ai me ane te ekzorcizmit prek joshjet e ndonje shpirti te vdekur.

Ose
magji - Magjite e rrezikshme Ose10

Ai eshte shum dinak dhe jep pergjegje te verteta rreth gjerave hyjnore dhe atyre sekrete.Ai mund te ndryshoje nje burre ne cfardo forme qe deshiron.Ai krijon ne brendesin e mbizoteruesit nje ndjesi se vetem ai mund ta sundoi boten.

Vapula
magji - Magjite e rrezikshme Vapula10

Qellimi i tij eshte te mesoj meshkujt filozofin dhe shkencat e tjera ne menyre te perkryer.

Valac
magji - Magjite e rrezikshme Valac10

Ai nxjerr ne pah gjerat e fshehura,poashtu ai mund te ta mundesoj te shohesh gjera qe nuk mund ti shoh cdo njeri.Personat qe i kap ekzorcizmi i tij kane fuqi te madhe.

Haures
magji - Magjite e rrezikshme Haures11

Ai jep pergjegje per gjerat e kaluara te ardhmes dhe te tashmes,por kujdes po nuk e zoterove mire ai mund tet genjej e mashtrtoj,dhe mund te ta rrezikoj jeten me nje ekzorcizem teper te rrezikshem,ai ti prek edhe biznese tuaja.Edhe ky flet rreth krijimit te botes me nje teologji shpirterore.
Kujdes!
Ai paraqitet edhe si fryme tjeter.

Cimejes
magji - Magjite e rrezikshme Cimeri10

Ai gjendet ne disa shpirtera te te vdekurve ne Afrike.Ai te meson mire shqiptimin e fjaleve dhe te retorikes.Ai gjen gjerat e humbura me vlere.

Belial
magji - Magjite e rrezikshme Belial10

Qellimi i tij eshte per te shperndare armiqesi dhe per te bere sa me shum kundershtare ndermjet vete.Ai ka familje me 50 legjione shpirterore.
Vini re se:

Ky eshte njeri nder djallet me te persosur e me te rrepte per ta mbizoteruar ate ai kerkon sakrificen e diçkaje, ndryshe ti behesh sakrifice vetvetes dhe e tij.
Ai ka fuqi hyjnore.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Besimi i Zi ose Besimi Satanik!

Mesazh  Fikrro prej 16.08.10 20:35

Verejtje
Shkrimi ne vazhdim eshte vetem qe ju te keni njohuri me shum rreth magjis se zeze.
Perdorimi sjell pasoja!!!Besimi i Zi kombinon elemente te ndryshme:

-Besimi ne nje perndi pagane te stigmatizur nga krishteret,siq eshte p.sh Djalli.
-Perdorimi masiv per qellime materiale.
-Parodia ritualistike ortodokse krishtere


magji - Magjite e rrezikshme Black_10

Besimi i Zi eshte nje ceremoni magjike permbyses apo nje imitim i keq kushtuar gjoja talljes se zotit dhe adhurimit te djallit,ceremoni kjo qe duhet te perfshihet edhe nje sakrifice apo flijimi ne menyre te turpshme per hir te djallit(shih foton lart).

Origjina e besimit te Zi apo besimit Satanic shkon prapa ne magji mesjetare,magji kjo qe askush nuk e di historin e hershme te ketij akti,per kete akt nuk ekziston asnje pike e vogel besimi.

Nje magjistare paraqiti Besimin e Zi ne nje te shtune ne France ne vitin 1594.Ajo pohoi kjo ceremoni kishte ndodhur ne prag te Shen Gjonit ne nje fushe me njerez me rreth gjashtedhjete te pranishem.


magji - Magjite e rrezikshme PicsCovenDevilHorns\

Ajo kishte veshur nje mantel te bardh me kryqin ne mes te zi,ajo kishte edhe dy asistente vajza.(shih foton siper)

Aty ndodhen gjera te felliqura dhe te turpshme te cilat nuk do ti cek shum.

Aty ajo grua mori njeren prej vajzave te cilat ishin me ciklin menstrual dhe i shtriu ne nje vend si shtrat ku e shinin edhe te tjeret.Nxehu fort thiken dhe e futin ne organin seksual te saj.

Pastaj kishte edhe asistent meshkuj ku vini e kryenin mardhenie seksuale me vajzen e shtrire e lakuriq.

I sillnin foshnje qe te lyheshini me gjakun menstrual dhe sperm,duke i kryquar.

Pas shum gjerave te tjera te tilla dhe disa fjaleve magjike ate i luteshin dy frymave djallezore Asmodeus dhe Astaroth.


magji - Magjite e rrezikshme Satan2

Boullan Abbe (1824-1893),prift katolik i cili besonte se ky ritual ishte nje rimesherim i Gjon Pagezorit ka deklaruar se si e kishte bere kete Besimin e Zi.

Ai tregoi sakrificen ceremoniale te nje femije foshnje me arsyen se disa murgesha jane prekur nga djalli.

Occultist Aleister Crowley ka hartuar rituale satanike,por qellimi i tij si duket eshte anti-krishtere dhe jo penal.


magji - Magjite e rrezikshme Priest

Kisha e djallit eshte bazuar me shum magji te zeza te cilat jane te deklaruara,me nje refuzim te etikes se krishtereve me qellim te vetemohimit dhe peruljes.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  ajo vajza prej 16.08.10 21:04

pse je shprehur diku "shpirt i mire" kur kjo eshte magji e zeze?perderisa i ke postuar gjithe keto ti na shtyjn ti provojm,sepse duket sinqerisht shume intriguese.derisa postove gjithe kete informacion posto edhe ate formulen per shkopin magjik.doja te pyesja ti ke provuar te komunikosh me ndonje shpirt qe na keshillon neve te mos e provojme?mendoj se duhet te kesh pasur ndonje eksperience qe dukesh te themi i friksuar nga pasojat qe mund te kene keto rituale.do doja ti dija.flm
ajo vajza
ajo vajza

6


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 18.08.10 13:39

Kur kam perdorur fjalet ''shpirt i mire''me siguri i kam thene ne menyre ironike.
Sa per perdorimin e ketyre magjive jo nuk i kam perdorur kurre, as nuk do ti perdor, te gjitha keto rituale te magjise se zeze jane te perkthyera nga gjuha angleze.
E kam cek shume here nese une si di pasojat qe me siguri jane te keqija sdua te tjeret ti perdorin diçka qe mund tju sjelle dem per fajin tim.
E nderuar keto rituale jane per njerezit kureshtar qe duan te dine per magjin dhe per njerezit qe te shohin se sa e keqe dhe e tmerrshme eshte magjia e zeze.

Te pershendes
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty The Goetia: The Lesser Key of Solomon the King

Mesazh  BLADE prej 19.08.10 5:03

Kush interesohet:
The Goetia: The Lesser Key of Solomon the King
http://www.chaosmatrix.org/library/books/lesserkey/lesserkey1.pdf
BLADE
BLADE

10


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Perjetimi i frymave te liga!

Mesazh  Fikrro prej 24.08.10 13:07

magji - Magjite e rrezikshme Evocat10

Nese keni ndermend ta therrisni nje shpirt te keq apo frym te lig perkatesisht djall,duhet ta keni ne konsiderate edhe natyren e frymes qe do ta therrisni dhe qellimin per cka.

Keni parasysh qe duhet te dini mire demet dhe hapat ne menyre precize perndryshe ....!

Duke e njohur frymen e lig duhet tia pershtateni edhe ambientin se ne cilin vend te behet ceremonia.Per shembull nese pushteti i tij eshte deti atehere eshte mire qe rituali te behet ne bregdet diku,nese skeni det afer ne breg te lumit ose liqenit.

Ne menyre te ngjashme e gjeni edhe kohen motin e pershtatshem,p.sh cilesia e ajrit te jete e qete pra pa erera,poasht te pershtatet edhe nese rituali duhet te kryhet diten apo naten.

Nese keni zgjedhur vendin dhe kohen atehere duhet qe ju te vendosni veten ne nje rreth magjik,rreth i cili sherben per mbrojtjen nga fryma e lige.


magji - Magjite e rrezikshme Images?q=tbn:ANd9GcR9xg1eV9ryDM5SImXTbXyoTFKBxJ36MwNI7t48OJzlPat8-A4&t=1&usg=__-CMcpKDVAY1YXOAV-e7FZn4IXtQ=

Ne rreth duhet te jene te shkruar edhe shum emra hyjnore qe e bejne qeverisjen qe frymes se lige.

Per ta bere kete ju duhet te jeni se paku mbizoterues i nje fryme te lige ne menyre qe kur ta therrisni frymen tjeter fryma jote qe e mbizoteroni t'ju mbroj nga rreziqet.

Para se gjithash ju duhet ta keni vulen e shpirtin (frymes) djallit qe doni ta thirrini.

Gjithashtu te nevojshme jane edhe gjerat magjike siq jane disa parfume te vecanta,rroba,piktura,thikat magjike shpatat etj.......

Personi qe e therret frymen e lige fjalet magjike dhe cdo gje qe flet duhet ta beje me ze te lart.


magji - Magjite e rrezikshme Evokat11

Rituali duhet te kruhet ne baze te shfaqjes se frymes se lige ne qofte se fryma e lige vonohet dhe nuk shfaqet ritualin duhet ta beni deri ne tri here deri sa te kete shfaqje te shpirtit (frymes se lige).

magji - Magjite e rrezikshme 2yjpi8m

Nese fryma e lige e paraqitur nuk te pershtatet qe ta largoni duhet qe ta largoni me fjale te sjellshme nese nuk do te largohet perdore fjalet magjike dhe sende magjike.

Por shpesh ndodh qe fryma te mos shfaqet,ju mos e humbni shpresen dhe provoni perseri.


Edituar për herë të fundit nga fikrro në 19.09.10 21:47, edituar 1 herë gjithsej
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  FloriArgjend prej 24.08.10 19:35

Aaaaahhhhhhhhhhhhh
Nuk e beje dot me mire pa pardorur "Google Translate"...
Shumica e informacionit nuk kuptohet fare.
Kini pak etetike ju lutem.
FloriArgjend
FloriArgjend

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Simbolet Magjike dhe Astrologjike!

Mesazh  Fikrro prej 25.08.10 11:21

Simbolet e lashta magjike, nga astrologjia, nga horoskopi jane bazuar ne nje alfabet te perbashket - simbolet.

Simbolet jane deshifrimi i magjive dhe i parashikimit astrologjik (duke perfshire te gjitha llojet e parashikimit), keto simbole ju qojne deri ne njohuri me te pabesueshme.

Simbolet e meposhtme jane simbole magjike dhe astrologjike te cilat kane shfaqur nje fe ne Evrope.


magji - Magjite e rrezikshme Symbols

Sigil, Sigils, Siglia, ose Sigla

Simbolet magjike jane shpesh te referuara si sigils.Fjala sigil rrjedh nga gjuha latine sigilium qe do te thote vule.

Sigils ose Siglia apo sigla janë simbole qe jane krijuar per nje qellim te vecant magjik.


Simbolet e perbashketa magjike

Simbolet vijuese jane perdorur shpesh ne magji


magji - Magjite e rrezikshme Air
Ajër
Trekendeshi ka treguar elementin e zjarrit ne mesjet por me shtimin e vijes horizontale sot paraqet Ajrin.magji - Magjite e rrezikshme Alchemy
Alkimi
Ky simbol eshte nje ideogram qe nga shekulli i 17, qe erdhi per te perfaqesuar artin e Alkimise dhe ndikimin gjeometrik ne misticizem.
Simboli gjithashtu paraqet kater elementet e kombinuara, rrethi i vogel uji, toka katrori, zjarri trekendeshi dhe rrethi i jashtem ajri.magji - Magjite e rrezikshme AllseeeyeSyri qe sheh gjithçka (1)
Ky simbol eshte pare ne perendeim gjate shekujve 17-18, por syri qe sheh gjithçka mund te kete prejardhjen edhe nga mitologjia egjiptiane, shpesh ky sy gjendet edhe i rrethuar me rete.
Pervec kesaj me vone i eshte bashkangjitur edhe nje trekendesh i cili eshte pare zakonisht si nje reference trinitariane per Perendine e krishterimit.magji - Magjite e rrezikshme Allseeingeye2
Syri qe i sheh te gjitha (2)
Ky sy eshte edhe si pjese e ikonografise dhe si i tille gjendet ne veprat Masone .magji - Magjite e rrezikshme Angel
Engjëlli
Engjejt ne magji jane konsideruar shpesh edhe si elementar.Keta engjej dallohen me krahet e tyre si flutur, shpesh pershkruhen edhe si krahe tipik te zogut.magji - Magjite e rrezikshme Ankh
Ankh
Ankh eshte nje shenje e lashte egjiptiane ose simbol i zotit.Ajo poashtu funksionon si nje hieroglif qe simbolizon riprodhimin, bashkimin seksual dhe gjallerine per jeten.magji - Magjite e rrezikshme Arrow
Shigjeta
Shigjeta eshte njera nga shenjat me te vjetra dhe te zakonshme ideograme.Eshte zbuluar ne shpellat parahistorike te gdhendura ne shembinjet e Sahares.Shenja shigjeta tregon levizje.Ideogrami shigjeta perfaqeson edhe seksin mashkullor.magji - Magjite e rrezikshme Athame
Thika
Mjet kryesor i nje magjistari eshte thika.Thika tradicionalisht duhet te jete e drejte e dyfisht dhe e gdhendur.Ajo eshte perdorur per Perendite dhe Perendeshat dhe per nje sere qellimesh tjera.

Shpejt edhe me simbole tjerea magjike...
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Simbolet Magjike dhe Astrologjike!

Mesazh  Fikrro prej 30.08.10 16:03

magji - Magjite e rrezikshme Bat
Lakuriqi
Lakuqriqet jane te shoqeruar shpesh me vdekjen dhe rilindjen.Lakuriqi koke poshte simbolizon nderrim diqka te re te posalindur.Lakuriqi tregon se nje ndryshim eshte i nevojshem edhe nese ky ndryshim te lendon ty.Si nje kafshe e nates se erret ai u tregon njerezve rrugen kur jane ne erresir,ai sjell edhe frike.Shqisa e tij e degjimit eshte shum e zhvilluar dhe lakuriqi i nate ndryshe quhet edhe si kafshe me Eholokacion.


magji - Magjite e rrezikshme Besom-broom
Fshesa
Fshesa luan nje rol simbolik ne praktiken e magjise Wiccan.Fshesa rrjedh nga folklori Evropian qe d.mth. vallzon dhe fluturon me te,e sot fshesa perdoret per pastrim higjienik.Ne nje ritual fshesa perdoret edhe per largimin e energjis negative,nga nje hapsire e caktuar p.sh shtepia.Fshesa ka edhe rol qendror ne martesat te Wiccanet ,ku te sapomartuarit duhet qe te hidhen me cimento me fshese kinse qe te kene shum femije.


magji - Magjite e rrezikshme Blairwitch
Shtriga Blair
Ky eshte nje simbol kompleks me nje lloj trekendeshi ne qender.Ai ka pese rreshta ku disa edhe i perngjajne nje njeriu te te lidhur.Ky simbol magjik perfaqeson bukurin.Per here te pare eshte perdorur nga magjistaret mesjetar.


magji - Magjite e rrezikshme Blessingmoon
Bekimi i Henes
Bekimi i henes u referohet martesave ne toke,qofshin ato martesa te keqija ose martesa te mira.Rrjedh nga Mbreti dhe Mbreteresha a veres.


magji - Magjite e rrezikshme Boline
Draperi
Draperi eshte nje thike e vogel qe perdorert per prerjen e barerave per magjit.Draperi mund te quhet edhe si nje shirit,i cili eshte dhe mjet henor.Ne disa tradita draperi quhet edhe Kerfan.


magji - Magjite e rrezikshme Butterfly
Flutura
Fluturat simbolizojn shtrigat por edhe shpirterat e shtirgave.Fluturat dhe shtrigat kane aftesin per te ndryshuar formen e tyre (pesojn metamorfoz).Flutura ka edhe besimin se ajo mund te mbys nje shtrige.Ky koncept mund te shpjegoj se pse Engjejt kane krahe qe i perngjajne flutures e jo zogut.


magji - Magjite e rrezikshme Cauldron
Kazani
Kazani eshte simbol i cili e ka formen si nje bark te nje femije te palindur,kjo eshte per shkak te legjendes se Mbretereshes se tokes e cila kishte konsideruar kazanin si nje frymezim hyjnor tamam si nje femije.


magji - Magjite e rrezikshme Cernunnos
Hyjnia me Brire
Hyjnia me brire eshte hyjni misterioze qe per here te pare u adhurua nga Celts Hekuri ,kjo epok ka zgjatur deri ne fund te shekullit te pare.Pak dihet rreth hyjnis me brire pervec emrit dhe imazhit te tij,qe shfaqet ne shum objekte ne gjith Evropen.Ai duket si mashkull shum njerez e quajn edhe Antlers.Ai eshte ulur ne pozit medituese dhe pothuajse gjithmone eshte i pershkruar me imazhe te kafsheve te egra. Cernunnos-rrjedh nga gjuha romake qe domethene me brinje.Ai karakterizohet shpesh edhe si Herne gjuetar i cili rrjedh nga miti popullor britanik njeriu i gjelber.Per krishteret ai karakterizohet edhe si Djalli.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Simbolet Magjike dhe Astrologjike!

Mesazh  Fikrro prej 30.08.10 21:12

magji - Magjite e rrezikshme Circle
Rethi
Rrethi simbolizon pafundesin (infinitin),perfeksionin,te panjohuren dhe te perjetshmen.Gjithashtu perdoret per te percaktuar nje grup shtrigsh apo idhujtaresh.Nese ne enderr shihni nje rreth atehere d.m.th qe do te keni fat te pabesueshem,pasuri dhe lumturi.


magji - Magjite e rrezikshme Circledot
Rrethi me pike
Pika e brendshme perfaqeson diellin.Ky simbol eshte nje imazh i teresis shpirterore.


magji - Magjite e rrezikshme Circlequartered
Rrethi 4-sh
Ky simbol eshte perdorur rralle ne punen magjike.Shtepia jone eshte perfaqesuar shpesh me nga nje rreth me kryq ne mes.Eshte ceshtje e rrethuar me shpirt.


magji - Magjite e rrezikshme Cow
Lopa
Lopa perfaqeson fuqin ne natyre,nenen hyjnore apo femren.Se pari ishte perdorur si fuqi magjike ne mesin e Skandinavis (shteteve skandinave Suedia,Norvegjia,Finlanda)dhe u quajt lop hyjnore kozmike.Lopa i kishte furnizuar te gjith me qumesht duke siguruar ushqim per te gjith.Ne filozofin e fshehte lopa eshte simbol i natyre kreative ndersa bulla (vici) fryma e saj e shenjet.


magji - Magjite e rrezikshme Crescentmoon
Gjysmehena
Gjysmehena eshte simbol i Perendeshes.Gjysmehena eshte nje depilim i cili shkon drejt nje hene te re,gjysmehena sherben per te kryer rituale magjike per negativitet,gjera te kunderta me te miren etj.Hena e depiluar simbolizon beqarin,hena e zbehur simbolizon plaken e rrudhur.


Shpejt edhe me shenja tjera.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Simbolet Magjike dhe Astrologjike!

Mesazh  Fikrro prej 31.08.10 15:09

magji - Magjite e rrezikshme Cross
Kryqi
Kryqi eshte simbol universal qe daton qe nga koherat me te lashta,eshte edhe simboli i pare kozmik qe paraqet mrekulli.Gjurmet e para te kryqit vijne qe nga Astrologjia dhe Babilonia-asririane.Ky simbol pra kryqi ne baze te pozites se tij vertikale horizontale paraqet apo simbolizon gjinit femrore dhe mashkullore vecanerisht ne Egjip.Ankh ne egjipt qe ndryshe quhet edhe Tau paraqet gjinin femerore.


magji - Magjite e rrezikshme Crystalball
Topi(sfera) i kristalt
Sfera si forme eshte simbol i lashte universal qe perfaqeson unitetin,teresin,infinitin (pafundesin) dhe gjithe universin.Sfera e kristalt shpesh eshte perdorur per rritjen e vetedijes per nje mendje te fuqishme,dhe eshte lidhur ngushte me natyren tone shpirterore.


magji - Magjite e rrezikshme Cup
Kupa
Kupa perfaqeson Rilindjen,misterin,magjin,hamendjen,pjellorin,seksualitetin,fillimin e ri,dhe profetsine.Ne magji Kupa eshte perdorur per parashikim dhe ne rituale eshte perdorur ne lidhje me lehtesimin e lindjes,per rritjen e aftesive psikike etj.


magji - Magjite e rrezikshme Dblheadeagle
Shqiponja me dy koke
Shqiponj eshte edhe shenje akrepi dhe simbolizon transformimin,perulje,dhe krijesat e rritura ne ajer.Koka e dyfisht simbolizon shpesh mardhenien me materien dhe shpirtin.Shqiponja me dy koka njihet edhe si emblema perfundimtare,gjendjen perfundimtare te shpirtit.


magji - Magjite e rrezikshme Dragon
Dragoi
Dragoi simbolizon shum gjera te ndryshme ne vartesi te kultures.Ky eshte simbol i pushtetit,guximit dhe forces.Dragonjet mesjetar thuhet qe jane perdorur nga mbreterit per te ruajtur thesaret e tyre te shenjeta.Dragonjet thuhen se jane mbrojtes te thesareve te mbreterve qe te mos i kerkoj askush vetme mbreti mund ta di se ku gjendet thesari i tij.Ne kulturen japoneze thuhet qe dragonjet perfaqesojn konceptet mbinatyrore.


magji - Magjite e rrezikshme Dreamcatcher
Rrethi mbrojtes
Ky rreth eshte mbrojtesi i tokes dhe simbolizon token tone amtare.Rrethi mbrojtes gjendet brenda nje rrethi tjeter me te madh qe pershkruan te rinjet dhe ata qe do te lindin.Kuptimi i tij simbolik na perkujton pergjegjesit tona per nenen tone toke dhe pergjegjesit tona per femijet tane.


magji - Magjite e rrezikshme Earth
Toka
Toka eshte njera nga kater elementet e Alkimit.Toka ne kuptimin Alkemial mbart vetit e manifestimit te lindjes dhe krijimit material.Ai eshte lidhur me punen,bashkpunimin dhe perfaqeson xehet e gjelberta te bakri.


magji - Magjite e rrezikshme Elements
Elementet
Kater Elementet:Zjarri,Toka,Ajri dhe Uji me kombinimin ketyre elementeve formohet Matter.Ate e formuan kater elementet Kripa,Squfuri dhe Fryma.Kuptimi me i vlefshem i saj eshte qe te bashkveprojn Uji,Toka,Zjarri dhe Ajri,per te formuar nje hapsire pa peshe.


Shpejt edhe me simbole tjera.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Simbolet Magjike dhe Astrologjike!

Mesazh  Fikrro prej 01.09.10 11:49

magji - Magjite e rrezikshme Elvenstar
Ylli-7
Cdo pike e yllit ka nje kuptim dhe nje histori.Numri shtate prej shum kohesh ka qene numer magjik por edhe numer me fat,per kete i ka shtate pika.Ka shtate mrekulli te botes,ylberi i ka shtate ngjyra,shtate nivele te qiejve.Pervec kesaj ka edhe shatet chakra apo qendra te energjis ne trup dhe shtate dite te javes.Numri shtate paraqet bilancin universal.Te gjitha keto jane te lidhura se bashku duke formuar yllin shtatesh.Ylli shatet ka nje ekuiliber i cili numrin kater me shum se numri tre,ai simbolizon edhe veriun,jugun,lindjen,perendimin,lart,posht dhe brenda.Per disa ai perfaqeson 7 elementet magjike:ajri,uji,toka,zjarri,jeta,drita dhe magjia.


magji - Magjite e rrezikshme Eyeofra
Syri i Horus Ra
Per here te pare Horus Ra e quajti nje hireoglif egjiptian per shkak te diellit zot Horus.Syri Horus Ra simbolizon mbrojtjen,sjelljen dhe diturin.Syri simbolizon aftesin tone per te pare me qartesi dhe vertetesi.


magji - Magjite e rrezikshme Fire
Zjarri
Zjarri simbolizon zemren.Zjarri pastron shpirtin dhe sendet e shenjta perpara se te perdorim nje ceremoni te caktuar.Zjarri perfaqeson pastrimin,ripertrirjen,mendimet e reja,rilindjen e ideve.Zjarri vepron si i derguar.


magji - Magjite e rrezikshme Frog
Bretkosa
Bretkosa konsiderohet per shum kultura si nje simbol i pjelloris.Per egjiptianet ajo eshte e lidhur me Perendeshen Aferdit dhe Heketin i cili merr formen e bretkoses.Per kinezet bretkosa simblizon hene,duke sjell sherim dhe dhe prosperitet.


magji - Magjite e rrezikshme Greenman
Njeriu i Gjelber
Simboli i njeriut te gjelber apo ikona e tij ne shum kultura te botes ka shum fytyra dhe variacione te ndryshme.Njeriu i gjelber shpesh eshte i lidhur me hyjnit natyrore vegjitative,por historikisht konsiderohet si nje simbol i rilindjes apo ringjalljes qe perfaqeson cillin e rritjes ,si p.sh.pranvera ku bota bimore e gjelber ne kete stine rilind.


magji - Magjite e rrezikshme Hathor
Hathor
Hathor bene pjese ne perendeshen e familjes mbreterore siq eshte dielli,vallzimi,arti,muzika ,qielli dhe per nje kohe ishte me i adhuruari ne egjipt.Hathor eshte nena e perendeshes isis.Hathor pershkruhet shpesh edhe si nje lope ku mbi koke e mban vdekjes si disk ose si nje grua mbretereshe duke e mbajtur vdekjen mbi koke.


magji - Magjite e rrezikshme Hexagram
Heksagrami
Heksagram eshte simbol Mandala i quajtur satkona yantra ose sadkona yantra e cila gjendet ne jug te indis tek indianet hindu ne tempujt e ndertuar mijera vjet me pare.Ajo simbolizon Nara Narayana,ose shtetin e persosur meditues bilancit te arritur ne mse njeriut dhe zotit.Ajo cilesohet me zbukurime te botes tokesore materiale.


Shpejt edhe me simbole tjera...
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Simbolet Magjike dhe Astrologjike!

Mesazh  Fikrro prej 02.09.10 13:40

magji - Magjite e rrezikshme Hornedgod
Perëndia Horned
Pershkruar si posht me nje rreth dhe siper me nje gjysmehene Perëndia Horned perfaqeson aspektin mashkullor ose polarizimin mashkullor te universit ne Wicca.Ne teologjin Wiccan,Perëndia Horned perfaqeson seksualitetin dhe energjine,megjithate ai nuk i paraqet te gjith vyrtytet mashkullore per shkak se paraqet edhe dhembshurin dhe butesin e nje mashkulli.Ky simbol eshte quajtur nganjehere edhe njeriu i gjelber.Horned ka qene perendi e lashte qe simbolizon fuqin mashkullore.


magji - Magjite e rrezikshme Hecateswheel
Hekate (Hecate)
Ky simbol eshte i lidhur ngushte me aspektin e trefishte te perendeshes greke Hekate.KOnsiderohet si nje nga perendeshat me te rrezikshme te botes se krimit.Hekate eshte e njohur edhe si perendeshe Shtrigash.


magji - Magjite e rrezikshme Ironcross
Kryqi i Hekurt
Se pari eshte miratuar si kryqi i hekurt ne Prusi.Gjate Luftes se Pare Boterore u shfaq ne aeroplanet ushtarak dhe tanket gjermane.Me vone ai u be simbol fashist ne Gjermani,France,Portugali dhe vende te tjera.Sot perdoret pa nderprere ne magjin e zeze.


magji - Magjite e rrezikshme Magicmirror
Pasqyra Magjike
Pasqyra magjike eshte perdorur per te qara (britma),qe tregojn te ardhmen dhe per zgjedhjen e problemeve duke tu pergjigjur ne pyetjet tuaja.Te qarat (britmat) eshte nje lloj i artit te mendjehollesis ku rezultatet arriten duke u perqendruar mbi nje objekt ndriques sic eshte qiriri,derisa te shfaqen vizione.Pasqyrat magjike shpesh jane zbukuruar edhe me shenja magjike gjate ritualit te saj.Pasqyra magjike funksionon vetem ne henen e plote.


magji - Magjite e rrezikshme Lucifersigil
Lucifers Sigil
Eshte i njohur si nje Sigil i historise se magjise pasi qe here pas here eshte perdorur si shenje Satanike moderne.Ky imazh filloi te perdorej qe nga shekulli i gjashtembedhjete nga nje Italian.


magji - Magjite e rrezikshme Manocornuto
Dora Brire (Mano Cornuto)
Ne Italin moderne kjo shenje u vendose personave qe jane duke u mashtruar nga gruaja ose burri.Cornuto ne gjuhen Italiane do te thote brire por ne menyre te figurshme do te thote qe nje person po mashtrohet nga bashkshortja ose bashkshorti.Dora brinje gjendet edhe ne Spanjë, Kolumbi, Portugali, Brazil, Shqipëri,Sllovaki, Republiken Çeke, dhe Greqi dhe ka të njëjtin kuptim në të gjitha këto vende.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Mim. prej 03.09.10 20:37

Frriko nuk pata guximin ti lexoj krejt keto qe ju i kishit cekur me lart sepse une jam nje besimtare muslimane mirpo ju kisha lute perzemersisht edhe ju kisha sygjeru shume ma mire do te kishe em qene sikur te mos shkruani me teper per keto lloj gjera ma normale do te kishe me qene sikur ju te na njohtnit per diqka te bukur e jo te zez si keto jo pse une pata friken e nuk i lexova thjesht une kurren e kurres nuk do ti praktikojaa po mjafton qe njerzit besojn edhe ju ngulitet ne koken e tyre kesi lloj gjera e lexova qe edhe ju e kishit cekur ju lutem mos ti provoni ateher pse i tregoni pse te fusim ne koke mendjen per me bo gjera negative ma mire do te ishte te mendojm si te bojm gjera pozitive besomeni qe jon tu mu sill neper koke ato aq te pakta qe i lexova... me falni nese gabova diqka ky eshte mendim imi personal njekosisht edhe sygjerim per juve Gjitha te miratt.
Mim.
Mim.

13


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 03.09.10 20:48

Mim. shkruajti:Frriko nuk pata guximin ti lexoj krejt keto qe ju i kishit cekur me lart sepse une jam nje besimtare muslimane mirpo ju kisha lute perzemersisht edhe ju kisha sygjeru shume ma mire do te kishe em qene sikur te mos shkruani me teper per keto lloj gjera ma normale do te kishe me qene sikur ju te na njohtnit per diqka te bukur e jo te zez si keto jo pse une pata friken e nuk i lexova thjesht une kurren e kurres nuk do ti praktikojaa po mjafton qe njerzit besojn edhe ju ngulitet ne koken e tyre kesi lloj gjera e lexova qe edhe ju e kishit cekur ju lutem mos ti provoni ateher pse i tregoni pse te fusim ne koke mendjen per me bo gjera negative ma mire do te ishte te mendojm si te bojm gjera pozitive besomeni qe jon tu mu sill neper koke ato aq te pakta qe i lexova... me falni nese gabova diqka ky eshte mendim imi personal njekosisht edhe sygjerim per juve Gjitha te miratt.Me vjen shum mire per ty dhe eshte mendimi me i mire qe kam marr deri tani.

E nderuar sa e sa here e kam cek se keto i kam publikuar qe te shohin anen e erret te magjise se zeze deri ku arrijn kufijt e saj,por ti ke shum te drejt qe dikush mund te provoj diqka te till te beje,por shpresoj qe gjithsecili eshte i vetedijshem per ate qe bene.

Edhe une i perkas fese islame dhe besom qe asnjehere si kam provuar keto magji,kujto qe feja jone na ndalon keto gjera.

Nuk eshte vetem feja myslimane qe e ndalon magjin por edhe krishtere,ortodokse etj,sidoqoft faleminderit per fjalet e qe i ke shkruar,dhe mbaje mendimin qe ke per magjin e zeze se ajo s'eshte asgje tjeter vecse nje erresire qe shum veshtire e ke te dalesh nga ajo.

Te pershendes
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Simbolet Magjike dhe Astrologjike!

Mesazh  Fikrro prej 06.09.10 17:10

magji - Magjite e rrezikshme Masoniccompass
Kompasi Masonik
Sibolet masonike te Katrorit dhe Busulles perfaqesojn hyjnit pagane Isis dhe Osiris femren dhe mashkullin.Parimi i dyfisht Mashkullor dhe Femror eshte perfaqesuar nga Katrori dhe Busulla.Busulla perfaqeson Osirisin mashkullin Egjiptian,kurse Katrori perfaqeson Isisin femren (perendesh Egjiptiane).Te dyja jane simbole seksuale.


magji - Magjite e rrezikshme Monad
Atomi (Monad)
Atomi rrjedh nga nje fjale greke Pythagoreans qe ishte term per perendine dhe te parin ose teresin e te gjitha qenieve.Atomi eshte burim ose kuptim pa ndarje.


magji - Magjite e rrezikshme Paleolithicgoddess
Paleotika Goddess (Perendesh)
Ky eshte nje simbol i perendeshes Egjiptiane ose Perendeshes Isis dhe eshte nje siluete nene per te gjitha Perendeshat.Ajo simbolizon zonjat ose hyjnit femerore.


magji - Magjite e rrezikshme Pentacle2
Pentagrami i rreth
Ky eshte nje rreth pentagramik qe te mbron.Bashkimi i pentagramit dhe rrethit perfaqeson perjetesin dhe pafundesin ciklet e jetes dhe te natyres.Pentagrami rreth eshte nje forme pasive qe nenkupton kontrollin shpirteror te rrethit magjik,sekretin tradicional te magjise dhe ate personal.Natyra individuale dhe kakrakteri jo i ndryshem tregon bindjen per rrugen fetare pagane.


magji - Magjite e rrezikshme Solarcross
Kryqi diellor
Kryq diellore është ndoshta simboli më i lashtë shpirtërore në botë. Ai ka qene i perfaqesuar ne ceremoni Aziatike,Amerikane,Evropiane dhe format e artit letrar indian qe prej fillimit te historis.Froma e nje kryqi te mbyllur ne rreth perfaqeson diellin.


magji - Magjite e rrezikshme Trinacria
Trinacria
Simboli Trinacria eshte i njohur sot per shkak te pranis se tij ne te cilon gjenden Flamujt e Sicilis dhe Ishulli i njeriut.Romaket e quajn ate Triquetra (trekëndëshi) duke iu referuar formes se Sicilis,ndersa greket e quajn ate Tryskelion (tre këmbët).Trinacria rrjedh nga nga greqishtja trinacrios qe d.m.th trekendesh.Teoria e vjeter e kuptimit te saj thote se ajo eshte nje term fenikas me rendesi fetare në lidhje me Baal semite zot (një trinitet zot) dhe se tri kembet ne ate pozite d.m.th ''gara e kohes ne ciklin e natyres''.


magji - Magjite e rrezikshme Triplecrescentgoddess
Perendesha e Henes triplet
Ka disa stile te simbolit te Perendeshes se Henes triplet por te gjitha perfaqesojn tri aspekte te henes:depilimin,henen e zbehur,dhe henen e plot qe karakterizohen si grate:nena,beqare dhe plaka te rrudhura,ose si zonja perendesh qe paraqet feminitetin e universit.


magji - Magjite e rrezikshme Triplefishtriquetra
Peshku trekendeshi triplet
Trekendeshi ne kete figur perbehet nha tre peshq duke shenuar nderpreje te tre qarqeve.Edhe pse shpesh trekendeshi ne kete figure eshte shpesh simbol i nje perendeshes tre-paleshe.Simbole te ngjashme ndodhen edhe ne Skandinavi me kete imazh kelt te Perendeshes,por ka gjasa qe kjo figure te paraqet ndarjen e mbreteris shtazore dhe tri fushat e tokes.
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Alfabetet Magjike!

Mesazh  Fikrro prej 14.09.10 16:21

Alfabeti Enochian

Format e Alfabetit Enochian perdoren per tekste magjike i cili u krijua nga matematikani i njohur John Dee dhe Edward Kelley.Edhe pse Dee e ka referuar alfabetin e tij si nje si nje shkrim ''Adamic'',alfabeti Enochian u emerua perfundimisht si Enoku ose profeti biblik i John Dee.


magji - Magjite e rrezikshme John-dee

Alfabeti Enochian perbehet prej 21 shkronjave eshte i ngjashem me Hebraishten dhe shkrimet te tjera Engjellore.Shkruhet nga e djathta ne te majten,disa shkronja perfaqesojn tinguj te shumt disa te tjere jane te perputhur ndermjet vete.

magji - Magjite e rrezikshme Enochian

magji - Magjite e rrezikshme Edward%20Kelley%20-%20The%20Angelic%20Alphabet


Shpejt edhe me alfabete tjera magike...
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  vrojtusi prej 18.09.10 23:09

stilisti shkruajti:Ju lutem explorues a mund te na ndihmoni me disa fjale magjike qe mund ti therasim kto vula dhe te mbrohemi nga to njekohesisht? ju lutem na tregoni ose me dergoni nje sms personalisht mos e refuzoni kerkesen time pasi jam i apasionuar te mesoj magjine e zeze dhe ate te bardhe.ju faleminderit.

PRa ti je i interesuar te mesosh magjin
te tregoj une metoden se si mesohet magjia
ne fillim duhe te shohesh vet ferrin me syt e tu dhe pastaj aj do te filloj te digjet brenda teje so te jet si nje gjarper qe te ha nga brenda dhe smund ta vrasesh sepse vritesh edhe vet nje thik me dy presa
me mirr harroj kete deshir dhe beso me shum ne zotin e madheruar dhe ne fuqit e tij sepse aj eshte krijusesi yn aj na dha jet dhe aj mund te na e marr kurdo qdo gje qe vjen prej tij eshte e mir se ardhur

me beso e di se qfar po flas
vrojtusi
vrojtusi

3


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Pink prej 19.09.10 19:19

Se kuptoj deshiren tuaj se perse doni ti mesoni keto gjera,mos harroni qe c'do gje qe do beni nje dite do te ju kthehet kundra.Thjesht lexojni shuani kuriozitetin tuaj dhe kaq.Nese do deshiroja ndonje here te mesoja magji do doja te mesoja ndonje qe mund te ndihmoj njerezimin.Por meqenese une nuk jam Zoti per te kryer kete detyre,preferoj te kryej detyren njeriut te thjesht,te lexoj dhe mos te kerkoj ate qe s'duhet.
Pink
Pink

4


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 25.09.10 15:18

Alfabeti Gotic (gotik)

Alfabeti gotik eshte perdorur ne te gjitha doreshkrimet e gjetura ne Evrope.Besohet se ne fillim ky alfabet ka pasur 25 shkronja (simbole) por thuhet qe peshkopi Wulfila i njohur njeheresh edhe si Ulfilas (311-383) kishte shtuar dy simbole ose shkronja tjera.


magji - Magjite e rrezikshme Ulfilas

Origjina dhe struktura e Alfabetit Gotik

magji - Magjite e rrezikshme Gothic

Per here te pare alfabeti gotk eshte shkruar nga nje leter qe daton qe nga shekulli i X.

Ky alfabet ne ato kohe shkronjat tij kane simbolizuar edhe numrat siq shihet ne figure:


magji - Magjite e rrezikshme Gothic-blue

Kjo ka ndodhur sepse greket fillimishte miratuan kete alfabet vetem per te simbolizuar numrat.Siq shihet alfabeti gotk ka edhe numrat e tij tek rreshti i pare 1-9,ne rreshtin e dyte te shkronjave 10-90,dhe ne rreshtin e trete 100-900,dhe ende ekziston kjo tradite e ketij alfabeti.

Ne shumicen e Evropes alfabeti gotik eshte venitur dalengadale.gjuha gotike ka mbijetuar vetem ne Crimea por edhe atje eshte zhdukur qe nga shekulli i 17 (XVII).
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  ramadani prej 04.10.10 12:43

Pershendetje.Ju kisha lutur i nderuari magjistar qe te mi tregoni fjalet e fundit per te formuar nje shkope magjik ne qoftese ka mundesi ne adresen time private.Tu kisha lutur shume.
ramadani
ramadani

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  saranda tali prej 06.10.10 18:50

edhe une tu kisha lutur si ky ose kjo te me tregosh por ne privat te lutem me trego edhe mua...
saranda tali
saranda tali

4


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Albi4all prej 07.10.10 0:16

Po te shkurante ne mesazhe private atehere ska pas nevoj per forum, me falni tung tung
Albi4all
Albi4all

“Kur të shohësh një njeri të mirë, mundohu të tejkalosh
shembullin e tij, kur të shohësh ndonjë njeri të keq, kthehu e
hulumtoje veten mos i ke edhe ti të njëjtat të meta.”

77


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 07.10.10 20:36

Mfalni por ato fjale magjike nuk do te publikohen.

Ju pershendes
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Hi|

Mesazh  izabelaselimi prej 08.10.10 23:58

Ne fakt te besh magji te zeze eshte shume e keqe. Une per vete e bera dhe e pesova magjine e zese. Edhe pse kam librin e magjive dhe me ka kushtuar shume( ne cmim). Por dua te them qe une realizoj nga ai liber vetem magji te mira, sidomos per dashurine. flm
izabelaselimi
izabelaselimi

3


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty tung

Mesazh  genti802008@hotmail.com prej 20.10.10 16:11

A ka mundesi me mtregu ndonje magji per dashuri, perveq ritualeve nfaqen e juaj, a ka mundesi nje magji per dashuri, nese ka mundesi mund te ma dergoni ne email me respekt
genti802008@hotmail.com
genti802008@hotmail.com

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty hahaha

Mesazh  xhaxhimi prej 24.10.10 2:22

Me fal deshta te pyes a ekziston edhe magjia hoodu ?
xhaxhimi
xhaxhimi

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 24.10.10 11:25

Do te thuash magji voodoo apo jo?

Nese e ke fjalen per magjin voodoo,po ekziston qe nga kohet e lashta kur per here te pare eshte perdorur nga Aziatiket...
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty tung

Mesazh  xhaxhimi prej 24.10.10 13:56

Per voodoo kam lexuar diçka, po kam degjuar edhe per magjin hoodu eshte pothuajse e ngjajshme me keto figurat qe ke publikuar po nuk e di ndoshta eshte edhe kjo, qe po e shoh po flm shume . Jane tema shume interesante, flm.
xhaxhimi
xhaxhimi

2


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Fikrro prej 24.10.10 14:32

Jo skam degjuar kurr per kete lloj magjie hoodo.

Te pershendes
Fikrro
Fikrro

539


Mbrapsht në krye Shko poshtë

magji - Magjite e rrezikshme Empty Re: Magjite e rrezikshme

Mesazh  Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 1 e 2 1, 2  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi