Ora është 18.11.19 20:48

PARAPSIKOLOGJI

 • PARAPSIKOLOGJI

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • 115 Temat
  590 Mesazhet
  09.09.18 19:19
  hngel23409 Test personaliteti: Cila dere ju frikeson me teper?
 • 28 Temat
  77 Mesazhet
  19.03.18 18:13
  AlbiSeli Ja cila është shqisa e gjashtë e njeriut
 • 30 Temat
  78 Mesazhet
  13.06.18 20:34
  gjilanasi Sekreti, që njerëzit me Fuqi Psikike nuk e thonë kurrë
 • 31 Temat
  41 Mesazhet
  28.07.16 14:08
  Erikson Manipulimi i Përvojave Shpirtërore: Hipnoza joetike në Kultet shkatërrimtare.
 • 15 Temat
  33 Mesazhet
  02.01.18 2:55
  Telepatia, fenomen normal apo paranormal ?
 • 5 Temat
  6 Mesazhet
  24.03.14 13:54
  Odin Lëvizja e një objekti me anë të mendimit
 • 42 Temat
  237 Mesazhet
  12.09.17 22:25
  Berti69 Ksenoglosia
 • 43 Temat
  133 Mesazhet
  23.02.17 20:10
  Crash. Udhetim astral!?
 • 36 Temat
  289 Mesazhet
  13.08.19 1:32
  Dilan Parapsikolog ne trojet Shqiptare
 • Lajmërim & Ngjitës
 • 25082017
   Global announcement:
  A- Do të fshihet çdo temë apo koment që:

  1-Përmban citime nga libra fetare apo shfaq propagandë fetare.
  2-Përmban fyerje personale ndaj një anëtari tjetër, kërcënime, fjalor banal, racizma ndaj nje grupimi,tallje.
  3-Përmban praktika okulte të rrezikshme për praktikuesin apo të tjerët përreth tij.
  4-Përmban shkrim kapital dhe paragrafë të panevojshëm me ngjyra, që vështirësojnë shikimin.
  5-Përmban replika të panevojshme, të kthyera në trajtë bisedash që e rëndojnë dhe dëmtojnë temën e hapur.
  6-Nuk përcjell asnjë informacion dhe është e pakuptimtë.
  7-Përmban...

  nga Pansophia - Komentet: 0 - Shikime: 5453
 

Përdoruesit që po shfletojnë forumin: Asnjë
Moderator

Pansophia

Drejtat e ktij Forumit:

Ju nuk mund të krijoni tema të reja në këtë forum
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi